Hevesi Anna Táncakadémia

 

 


Barna Gusztáv
ingatlanközvetítő

 

 

 

 

 

 


Stellatus Kulturális Menedzsment

weboldal

„Jóban vagyunk
Nemcsak azért, mert igazán szeretünk együtt dolgozni, hanem mert álmodni sem tudnánk jobb munkát: kiemelkedő művészeket segítünk abban, amiben a legjobbak és amiről úgy hisszük, közös érték. Tapasztalt, megbízható, rugalmas hátteret teremtünk alkotómunkájukhoz, és azon vagyunk, hogy az előadóművészet különböző mesterségeit űző ügyfeleink a legjobb csillagállás alatt dolgozhassanak.
Minden együttműködésben a tehetség, a tudás, a szakmai elhivatottság és a feladat termékeny együttállását keressük, mert biztosak vagyunk benne, hogy csak így érdemes. Kultúr-menedzsmenttel töltött éveink alatt megtanultuk, hogy a valódi bizalom még az aláírt szerződés előtt kezdődik, és nem az első munka után ér véget: a rövidtávú kalandokban nem hiszünk, a hosszú barátságokban igen.”
Miért tartják fontosnak, hogy támogassák alapítványunkat?
„Az általunk képviselt művészek nap mint nap komoly megterhelésnek vannak kitéve. Minden területen elvárják tőlük a maximális teljesítményt. Így nagyon fontos, hogy mind fizikailag, mind mentálisan jó állapotban legyenek. Minden olyan segítségre nagy szükség van, ami ennek az állapotnak az elérésében és fenntartásában segítségükre lehet.”

Földvári Péter

 


/fejkép: pexels.com/